Pâine " sebastă cu creveți, fenicul și salată de portocale
Pâine " sebastă cu creveți, fenicul și salată de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,33 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1075 calorii, 48G de proteine, și 78g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți creveți, oțet de orez, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Rețete similare sunt Pâine " sebastă cu creveți, fenicul și salată de portocale, Creveți cu unt de portocale și fenicul și salată de portocale, și Creveți la grătar Avocado Fenicul si salata de portocale Skinnytaste.
Instrucțiuni
Tăiați patru felii de brioșă groase de 3/4 inci suficient de mari pentru a acoperi peștele.
Rotiți pâinea cu un știft de rulare la o grosime de aproximativ 1/8 inci.
Presărați pește cu un vârf de sare și tarhon tocat.
Întindeți jumătate din untul înmuiat pe feliile de brioșă.
Așezați brioșa, untul cu fața în jos, pe pește. (Dacă este necesar, întoarceți și tăiați pâinea, astfel încât marginile să fie uniforme cu fileurile.)
Întindeți untul înmuiat rămas pe vârful pâinii; deoparte.
Aduceți sucul de portocale și oțetul la fiert într-o cratiță; se fierbe până se reduce la 3 linguri. (
Amestecul va fi siropos.)
Bateți gălbenușurile de ou, 1 linguriță de sare și piperul de cayenne în vârful unui cazan dublu; adăugați treptat suc de lămâie și sirop de portocale, amestecând constant.
Adăugați 1/2 cană de unt nesărat în amestecul de ouă; gătiți peste apă fierbinte, fără fierbere, amestecând constant până se topește untul.
Adăugați untul rămas, amestecând până se amestecă bine. Gatiti pana cand temperatura ajunge la 160 si amestecul este ingrosat.
Scoateți sosul din cazan; puneți deoparte și păstrați la cald.
Așezați peștele, pâinea cu fața în sus, într-o tigaie sau o foaie de copt rezistentă la cuptor.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc și fulgi de pește.
Sos lingura pe centrul de plăci și de sus cu pește. Se acoperă cu creveți, fenicul și salată de portocale.
*Dacă nu este disponibilă o pâine de brioșă, înlocuiți o pâine albă de bună calitate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
![Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.]()
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.