Pâine Rapidă De Avocado

Pâine Rapidă De Avocado
Pâinea rapidă de Avocado ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. 158 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți stafide, praf de copt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pâine Rapidă De Avocado, Fistic Avocado pâine rapidă și un cadou, și Pâine Mașină De Dovleac Spice Pâine Rapidă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de pâine de 9x5 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scortisoara si ienibaharul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, cremă împreună zahărul și untul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați piureul de avocado. Se amestecă ingredientele uscate alternativ cu laptele de unt până se amestecă. Îndoiți pecanele tocate, stafidele și coaja de portocală. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lapte BătutLapte Bătut
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
StafideStafide
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
3
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată. Lăsați pâinile să se răcească în tigaie timp de cel puțin 20 de minute înainte de a le scoate.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista