Pâine Rapidă Cu Nuci De Banane
Banana Nut Pâine rapidă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 159 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de brioșe cu nuci de banane, ouă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, și Pâine Rapidă Cu Căpșuni-Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375. Ungeți fundul tăvii de pâine de 8x4 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brioșe, laptele, uleiul și ouăle doar până se omogenizează.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară a pâinii este maro aurie. Se răcește 15 minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei înainte de a scoate; scoateți din tigaie. Se răcește complet înainte de feliere, aproximativ 45 de minute.