Pâine Pumpernickel De Secară Acră
Pâinea pumpernickel de secară acră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie foarte activă, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Caviar pe Pumpernickel cu smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Amestecați împreună primele 3 ingrediente în vasul de amestecare al unui mixer electric cu suport greu.
Adăugați cafea și următoarele 4 ingrediente la amestecul de drojdie.
Adăugați 2 linguri de sos de rumenire și condimente și 1 cană de Starter acru la aluat; se amestecă cu atașament cu cârlig de aluat la viteză medie-mare cu un mixter de stand pentru sarcini grele de 5 minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; formați aluatul într - o pâine ovală de 9 x 5 inci.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament; acoperiți ușor cu spray de gătit și acoperiți ușor cu folie de plastic. Opriți cuptorul și puneți pâinea în cuptor.
Lăsați să crească 30 de minute sau până când pâinea este dublată în vrac.
Scoateți pâinea din cuptor.
Îndepărtați și aruncați folia de plastic. Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți pâinea timp de 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și periați cu unt topit. Se răcește pe grătar.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de buchet de bucătărie.