Pâine prăjită franceză la cuptor cu Crumble de Pecan
Pâine prăjită franceză cu Crumble de Pecan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 436 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu Crumble de Pecan, Peste Noapte Cinnamon Crumble Toast Franțuzesc La Cuptor: [Fără Gluten, Zahăr Și Lactate], și Pâine prăjită franceză la cuptor cu Streusel de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți pâinea pe o foaie de copt cu margini; lăsați să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Ungeți un vas de copt de 13x9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Tăiați pâinea astfel încât feliile să aibă dimensiuni similare. Aranjați, suprapunându-vă, în rânduri în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
4
Bateți ouăle, gălbenușurile de ou, smântâna, laptele, zahărul, vanilia, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Scorțișoară
Vanilie
Nucșoară
Cremă
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă peste pâine, presând pâinea pentru a o ajuta să se înmoaie cremă. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pâine
6
Faceți înainte: pâinea poate fi înmuiată cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
1
Preîncălziți cuptorul la 375 euro F. Pulse pecan, unt, zahăr brun și sare într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Nuci Pecan
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuptor
2
Împrăștiați pecanul peste pâine înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Nuci Pecan
3
Așezați vasul pe o foaie de copt cu margini și acoperiți bine cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Coaceți până se încălzește (un cuțit introdus în centru ar trebui să se simtă cald la atingere), 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
Îndepărtați folia și coaceți până se rumenesc profund, cu 35-40 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
6
Lăsați să se răcească ușor înainte de a servi cu sirop de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Sirop
7
Faceți înainte: amestecul de Pecan poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.