Pâine prăjită franceză la cuptor cu Crumble de Pecan

Pâine prăjită franceză la cuptor cu Crumble de Pecan
Pâine prăjită franceză cu Crumble de Pecan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 436 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu Crumble de Pecan, Peste Noapte Cinnamon Crumble Toast Franțuzesc La Cuptor: [Fără Gluten, Zahăr Și Lactate], și Pâine prăjită franceză la cuptor cu Streusel de Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți pâinea pe o foaie de copt cu margini; lăsați să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Ungeți un vas de copt de 13x9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Tăiați pâinea astfel încât feliile să aibă dimensiuni similare. Aranjați, suprapunându-vă, în rânduri în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
4
Bateți ouăle, gălbenușurile de ou, smântâna, laptele, zahărul, vanilia, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă peste pâine, presând pâinea pentru a o ajuta să se înmoaie cremă. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PâinePâine
6
Faceți înainte: pâinea poate fi înmuiată cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
1
Preîncălziți cuptorul la 375 euro F. Pulse pecan, unt, zahăr brun și sare într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
2
Împrăștiați pecanul peste pâine înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Nuci PecanNuci Pecan
3
Așezați vasul pe o foaie de copt cu margini și acoperiți bine cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți până se încălzește (un cuțit introdus în centru ar trebui să se simtă cald la atingere), 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
5
Îndepărtați folia și coaceți până se rumenesc profund, cu 35-40 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Lăsați să se răcească ușor înainte de a servi cu sirop de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
SiropSirop
7
Faceți înainte: amestecul de Pecan poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista