Pâine Prăjită Franceză Cu Ouă Peste Noapte
Reteta peste noapte Eggnog pâine prăjită franceză ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,56 USD pe porție. Această masă de dimineață are 647 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1034 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați pâine, unt, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Ouă Peste Noapte, Peste Noapte Eggnog Pâine Prăjită Franceză Caserola, și Peste Noapte Eggnog Pâine Prăjită Franceză Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți zahărul brun, untul și siropul de porumb într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand amestecul incepe sa fiarba; scoateți amestecul de pe foc și turnați în vasul de copt pregătit.
Așezați feliile de pâine deasupra amestecului de zahăr brun.
Bateți ouăle și eggnogul împreună într-un castron mare; se toarnă peste feliile de pâine. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore până peste noapte.
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Scoateți vasul de copt din frigider.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute. Creșteți căldura la 375 grade F (190 grade C), îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când blatul începe să se rumenească, încă 5 până la 7 minute.