Pâine Prăjită Franceză Cu Ouă

Pâine Prăjită Franceză Cu Ouă
Eggnog pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 351 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine cu brioșe, sirop de arțar, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pâine Prăjită Franceză Cu Ouă, Pâine Prăjită Franceză Cu Ouă, și Pâine Prăjită Franceză Cu Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți ouăle, eggnogul, zahărul și extractul; înmuiați pâinea timp de 2 minute pe fiecare parte. Gatiti pe o plita fierbinte Unsa pana se rumeneste pe ambele parti si fiarta. Praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se servește cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista