Toasturile de rață afumate cu rubarbă Gingered necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 187 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, crenguțe de coriandru, jumătate de piept de rață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită cu rață și sfeclă roșie, Bucăți De Rață Portocalie / Gingered, și Somon cu compot de rubarbă Gingered.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt, apoi prăjiți pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până devine aurie, aproximativ 6 minute și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Fierbeți rubarba, ghimbirul, apa și zahărul într-o cratiță mică și grea, neacoperită, amestecând ușor, până când rubarba este doar fragedă, 2 până la 3 minute, apoi puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți rubarba într-o sită așezată peste un castron, rezervând rubarba, apoi amestecați împreună 2 lingurițe de lichid de rubarbă și maioneză. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndepărtați pielea și grăsimea din pieptul de rață. Tăiați felii de 18 (1/8 inch grosime) din rață, tăind peste Bob. Tăiați feliile pentru a se potrivi toasturilor, rezervând orice rață rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rață întreagă
6
Întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză de rubarbă pe partea untă a fiecărui pâine prăjită și acoperiți cu 1 felie de rață, 1 linguriță de rubarbă și o crenguță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rață întreagă
7
* Disponibil la D ' Artagnan (800-327-8246).
1
* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Rubarba Gingered poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit, acoperită.