Pâine prăjită de rață afumată cu rubarbă Gingered

Pâine prăjită de rață afumată cu rubarbă Gingered
Toasturile de rață afumate cu rubarbă Gingered necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 187 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, crenguțe de coriandru, jumătate de piept de rață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită cu rață și sfeclă roșie, Bucăți De Rață Portocalie / Gingered, și Somon cu compot de rubarbă Gingered.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți ușor 1 parte a fiecărei felii de pâine cu unt, apoi prăjiți pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până devine aurie, aproximativ 6 minute și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Fierbeți rubarba, ghimbirul, apa și zahărul într-o cratiță mică și grea, neacoperită, amestecând ușor, până când rubarba este doar fragedă, 2 până la 3 minute, apoi puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți rubarba într-o sită așezată peste un castron, rezervând rubarba, apoi amestecați împreună 2 lingurițe de lichid de rubarbă și maioneză. Aruncați lichidul de gătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Îndepărtați pielea și grăsimea din pieptul de rață. Tăiați felii de 18 (1/8 inch grosime) din rață, tăind peste Bob. Tăiați feliile pentru a se potrivi toasturilor, rezervând orice rață rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Rață întreagăRață întreagă
6
Întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză de rubarbă pe partea untă a fiecărui pâine prăjită și acoperiți cu 1 felie de rață, 1 linguriță de rubarbă și o crenguță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rață întreagăRață întreagă
7
* Disponibil la D ' Artagnan (800-327-8246).
1
* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Rubarba Gingered poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită în lichid de gătit, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista