Pâine prăjită de porumb cu varză de Bruxelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hash de pâine prăjită de porumb cu varză de Bruxelles. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 620 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.47 pe portie. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți la îndemână miere, ouă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos de pâine de porumb cu varză de Bruxelles, Varza De Bruxelles Hash, și Varza De Bruxelles Hash Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Unt și făină o tigaie pătrată de 9 inci. Într-un castron mare, bateți făina cu făina de porumb, praful de copt și 1/2 linguriță de sare. Într-un castron mediu, bateți ouăle pentru a se amesteca, apoi amestecați laptele, untul și mierea. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ușor ingredientele umede în uscat; se amestecă până se amestecă. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când pâinea de porumb revine când este presată ușor.
Transferați pâinea de porumb într-un suport pentru a se răci.
Tăiați jumătate din pâinea de porumb în cuburi de 3/4 inch. Înfășurați pâinea de porumb rămasă și rezervați-o pentru o altă utilizare.
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți varza de Bruxelles până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și feliați pe lungime 1/3-inch grosime.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei până când strălucește.
Adăugați cuburile de pâine de porumb, presărați ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc mare până se rumenesc peste tot, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Transferați pe un platou.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este fierbinte, aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper negru și amestecă ușor pâinea de porumb.
Transferați hash - ul în platou; servi.