Pâine prăjită de porumb cu varză de Bruxelles

Pâine prăjită de porumb cu varză de Bruxelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hash de pâine prăjită de porumb cu varză de Bruxelles. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 620 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.47 pe portie. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți la îndemână miere, ouă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sos de pâine de porumb cu varză de Bruxelles, Varza De Bruxelles Hash, și Varza De Bruxelles Hash Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt și făină o tigaie pătrată de 9 inci. Într-un castron mare, bateți făina cu făina de porumb, praful de copt și 1/2 linguriță de sare. Într-un castron mediu, bateți ouăle pentru a se amesteca, apoi amestecați laptele, untul și mierea. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ușor ingredientele umede în uscat; se amestecă până se amestecă. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de aproximativ 25 de minute sau până când pâinea de porumb revine când este presată ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați pâinea de porumb într-un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
4
Tăiați jumătate din pâinea de porumb în cuburi de 3/4 inch. Înfășurați pâinea de porumb rămasă și rezervați-o pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
FolieFolie
5
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți varza de Bruxelles până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scurgeți și feliați pe lungime 1/3-inch grosime.
7
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați cuburile de pâine de porumb, presărați ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc mare până se rumenesc peste tot, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
PorumbPorumb
9
Transferați pe un platou.
10
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este fierbinte, aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper negru și amestecă ușor pâinea de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Pâine De PorumbPâine De Porumb
12
Transferați hash - ul în platou; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista