Pâine prăjită de dovleac umplute cu Mascarpone de mure-Caramel
Toastul francez de dovleac umplut cu Mascarpone de mure-Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 3.23 pe portie. O porție conține 1293 calorii, 19g de proteine, și 93G de grăsime. Dacă aveți mure, extract de vanillan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită de dovleac umplute cu Mascarpone de mure-Caramel, Mascarpone toast francez cu sirop de mure cald, și Pâine prăjită de mure umplute cu Topping de mure.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mare și gătiți, fără agitare, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Bateți încet în crema caldă, piureul de mure și lichiorul și gătiți până se omogenizează și ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
3/4 Cană Iaurt Portocale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se scoate de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Să vină la temperatura camerei.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o foaie de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Bateți împreună ouăle, zahărul și sarea într-un vas mare de copt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Adăugați piureul de dovleac, condimentele măcinate, laptele, 1/4 cană de smântână grea, vanilia și romul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Puneți 4 felii de pâine în amestecul de cremă și lăsați să stea 2 minute. Întoarceți cu grijă feliile și lăsați să stea până când pâinea este complet înmuiată, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
10
În timp ce pâinea se înmoaie, încălziți 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când amestecul începe să sfârâie. Gatiti cele 4 felii de paine pana se rumenesc pe fund, aproximativ 2 pana la 3 minute. Răsturnați și continuați să gătiți până când fundul este maro auriu, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Scoateți pe foaia de copt din cuptor pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și repetați procesul cu untul, uleiul și restul de 4 bucăți de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Combinați mascarpona și restul de 1/4 cană de smântână grea într-un bol și folosind un mixer de suport sau un mixer de mână, bateți până devine pufos și neted. Răzuiți amestecul într-un bol și pliați în câteva linguri de sos de mure-caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Obișnuită
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Puneți sosul într-o cratiță mică la foc mic și încălziți sau puneți-l în cuptorul cu microunde timp de un minut sau cam așa ceva pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Scoateți pâinea prăjită franceză din cuptor și aranjați-le pe un platou de servire. Top 4 felii de pâine prăjită cu o păpușă mare de mascarpone de mure-caramel și unele dintre mure. Acoperiți cu restul de 4 bucăți de pâine prăjită și stropiți fiecare cu o parte din sosul cald de caramel de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Obișnuită
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Mascarpone
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Se presară cu zahărul cofetarilor, se ornează cu crenguță proaspătă de mentă și se servește.