Pâine prăjită de dovleac umplute cu Mascarpone de mure-Caramel
Toastul francez de dovleac umplut cu Mascarpone de mure-Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 3.23 pe portie. O porție conține 1293 calorii, 19g de proteine, și 93G de grăsime. Dacă aveți mure, extract de vanillan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită de dovleac umplute cu Mascarpone de mure-Caramel, Mascarpone toast francez cu sirop de mure cald, și Pâine prăjită de mure umplute cu Topping de mure.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mare și gătiți, fără agitare, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Bateți încet în crema caldă, piureul de mure și lichiorul și gătiți până se omogenizează și ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
(din Cutie)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se scoate de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Să vină la temperatura camerei.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o foaie de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Bateți împreună ouăle, zahărul și sarea într-un vas mare de copt până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Adăugați piureul de dovleac, condimentele măcinate, laptele, 1/4 cană de smântână grea, vanilia și romul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane De Napolitană Necco
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Puneți 4 felii de pâine în amestecul de cremă și lăsați să stea 2 minute. Întoarceți cu grijă feliile și lăsați să stea până când pâinea este complet înmuiată, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
10
În timp ce pâinea se înmoaie, încălziți 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când amestecul începe să sfârâie. Gatiti cele 4 felii de paine pana se rumenesc pe fund, aproximativ 2 pana la 3 minute. Răsturnați și continuați să gătiți până când fundul este maro auriu, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți pe foaia de copt din cuptor pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și repetați procesul cu untul, uleiul și restul de 4 bucăți de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Combinați mascarpona și restul de 1/4 cană de smântână grea într-un bol și folosind un mixer de suport sau un mixer de mână, bateți până devine pufos și neted. Răzuiți amestecul într-un bol și pliați în câteva linguri de sos de mure-caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Apă Suplimentară
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Puneți sosul într-o cratiță mică la foc mic și încălziți sau puneți-l în cuptorul cu microunde timp de un minut sau cam așa ceva pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
14
Scoateți pâinea prăjită franceză din cuptor și aranjați-le pe un platou de servire. Top 4 felii de pâine prăjită cu o păpușă mare de mascarpone de mure-caramel și unele dintre mure. Acoperiți cu restul de 4 bucăți de pâine prăjită și stropiți fiecare cu o parte din sosul cald de caramel de mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
Apă Suplimentară
Mascarpone
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
15
Se presară cu zahărul cofetarilor, se ornează cu crenguță proaspătă de mentă și se servește.