Pâine prăjită cu Ricotta, pere și migdale
O porție conține 148 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, pere anjou, pâine multigrain și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Croasant de migdale pâine prăjită franceză cu sirop de unt de migdale, Ricotta-pâine prăjită cu caise, și Ricotta-Pâine Prăjită Cu Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pâine prăjită la coacerea dorită.
Puneți migdalele într-o tigaie mică și uscată la foc mediu-mic și gătiți, amestecând des, până se prăjesc ușor, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron.
Întindeți ricotta pe pâine prăjită. Se acoperă cu pere și se presară cu migdale.
Stropiți cu miere. Finalizați cu o măcinare de piper, dacă doriți.