Pâine prăjită cu parmezan cu sparanghel, Prosciutto și ouă
Această rețetă servește 2 și costă 2,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 552 calorii. Un amestec de ulei de măsline, crenguță de rozmarin, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Ouă coapte cu spanac cu parmezan și pâine prăjită cu roșii, Ouă pocate cu parmezan și pâine prăjită de somon afumat, și Pâine prăjită cu sparanghel de susan cu ouă Pocate.
Instrucțiuni
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați sparanghel și saut până se înmoaie când este străpuns, aproximativ 5 minute.
Transferați sparanghelul pe o farfurie.
Adăugați uleiul rămas și rozmarinul în tigaie. Gatiti rozmarinul pana cand uleiul este fierbinte, aproximativ 2 minute, apoi aruncati planta.
Puneți felii de pâine în tigaie și prăjiți în ulei, întorcând o dată, aproximativ 1 minut.
Se presara aproximativ 2 linguri. parmezan pe fiecare bucată de pâine și gătiți până când brânza începe să se topească și pâinea începe să se rumenească ușor, aproximativ 2 minute.
Transferați pâinea în farfurii.
Reduceți căldura la mediu și în aceeași tigaie, prăjiți ușor ambele ouă după bunul plac. Acoperiți fiecare bucată de pâine cu 2 felii de prosciutto și jumătate de sparanghel. Puneți un ou deasupra fiecăruia și presărați porții cu sare și piper.