Pâine prăjită cu căpșuni și smântână
Toastul francez cu căpșuni și smântână ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 596 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați apă, căpșuni, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine prăjită cu căpșuni și smântână, Strawberry ' n ' Cream toast Sticks, și Căpșuni și smântână umplute pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F și încălziți un platou de servire rezistent la cuptor în cuptor.
Într-o cratiță medie, combinați 2 căni de fructe de pădure cu apa și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mediu pana cand boabele sunt inmuiate si dati deoparte pana cand sunt gata de servit. Păstrați cald.
Într-un castron puțin adânc, suficient de mare pentru a înmuia câteva felii de pâine, amestecați împreună ouăle și 1 cană cremă.
Într-o tavă mare antiaderentă sau tigaie la foc mediu, topiți un pat mare de unt. Asigurați-vă că acoperiți suprafața de gătit cu untul topit. Lucrând în loturi, înmuiați oricât de multe felii de brioșă care pot fi gătite pe tavă la un moment dat, în amestecul de ouă/cremă. Întoarceți pâinea și asigurați-vă că nu lăsați pâinea să se înmoaie prea mult.
Transferați pâinea în grătarul preîncălzit și cu unt și gătiți până se rumenesc și ușor crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Așezați pâinea prăjită gătită pe platoul cald de servire din cuptor și acoperiți ușor cu folie. Acestea se vor menține calde la cuptor în timp ce feliile rămase sunt pregătite.
Bateți restul de 1 cană de smântână, într-un bol mediu, cu un mixer de mână, până se formează vârfuri moi.
Serviți toastul francez acoperit cu căpșunile calde, rămânând căpșuni proaspete feliate și frișcă.