Pâine Prăjită Cu Brânză Pimento
O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, ardeiul prăjit îmbuteliat, cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fierbinte Pimento Brânză Dip, Brânză Pimento, și Brânză Pimento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele, cu excepția baghetei, plus 1/8 linguriță piper și sare după gust.
Feliați bagheta transversal de 1/3 inch grosime și întindeți pâinea gros cu amestec de brânză. Se fierbe la 5 până la 6 inci de la căldură până când brânza clocotește și se rumeneste, aproximativ 2 minute.
* Scott Peacock recomandă utilizarea half white Cheddar și half orange Cheddar.* Răspândirea brânzei poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită.