Pâine prăjită caldă de sparanghel cu Pancetta și vinetă
Pâinea prăjită caldă de sparanghel cu Pancettan și vinaigretă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 261 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin sherry, challah gros și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine prăjită caldă de sparanghel cu Pancettan și vinetă, Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, și Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă De Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Bateți oțetul și muștarul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei și 1 lingură de unt topit. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Așezați pancetta pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 7 minute.
Între timp, gătiți sulițele de sparanghel într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți sparanghelul; se usucă.
Transferați sparanghelul cald într-un castron mare; adăugați vinetă și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Prăjiți feliile de pâine și periați cu restul de 2 linguri de unt topit.
Aranjați 2 pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți pancetta, apoi sparanghelul printre pâine prăjită.
Stropiți orice vinaigretă rămasă și serviți.