Pâine prăjită caldă de sparanghel cu Pancetta și vinetă

Pâine prăjită caldă de sparanghel cu Pancetta și vinetă
Pâinea prăjită caldă de sparanghel cu Pancettan și vinaigretă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 261 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin sherry, challah gros și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine prăjită caldă de sparanghel cu Pancettan și vinetă, Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, și Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă De Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți oțetul și muștarul într-un castron mic. Treceți treptat în ulei și 1 lingură de unt topit. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
MuștarMuștar
OțetOțet
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați pancetta pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, gătiți sulițele de sparanghel într-o tigaie mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți sparanghelul; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
7
Transferați sparanghelul cald într-un castron mare; adăugați vinetă și aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Prăjiți feliile de pâine și periați cu restul de 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
VinetăVinetă
SparanghelSparanghel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Aranjați 2 pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți pancetta, apoi sparanghelul printre pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
9
Stropiți orice vinaigretă rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista