Pâine Proaspătă De Pere
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, pâine proaspătă de pere ar putea fi un excelent fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 156 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o pâine la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Pâine Proaspătă De Pere, Pâine Proaspătă De Pere, și Plăcintă Cu Pere Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 5x9 inch.
Într-un castron, amestecați perele mărunțite, piureul de pere, oul, albușul de ou, apa și vanilia. Într-un castron separat, amestecați făina, zahărul, amestecul de budincă, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt. Se amestecă amestecul de pere în amestecul de făină doar până se umezește.
Transferați în tigaia pregătită.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.