Pâine plată la grătar cu usturoi frecat file de carne de vită, piure de fasole albă și chutney de roșii uscate la soare

Pâine plată la grătar cu usturoi frecat file de carne de vită, piure de fasole albă și chutney de roșii uscate la soare
Gratar Flatbread cu usturoi frecat file de carne de vită, piure de fasole albă și roșii uscate la soare chutney este un lactate gratuit pâine. Această rețetă face 6 porții cu 768 calorii, 24g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de cimbru, usturoi, filet de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi prăjit, roșii uscate la soare și fasole albă, Fasole albă pur Oktime cu roșii uscate la soare, și Crostini cu fasole albă, spanac și roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați carnea de vită, uleiul de măsline și usturoiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Marinați la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Preîncălziți grătarul la înălțime. Grătar pe ambele părți timp de 3 până la 4 minute, pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute și apoi feliați subțire.
5
Pureați fasolea, usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie și cimbru într-un robot de bucătărie până la neted. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Se amestecă împreună roșiile, uleiul de măsline, oțetul, mierea și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Grătar de căldură la mare. Aplatiza aluat flatbread și apăsați ușor într-un dreptunghi mare si arunca pe gratar. Grătați pe 1 parte până la auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți din grătar, întoarceți-vă și întindeți fiecare pâine plată cu un strat subțire de piure de fasole albă, carne de vită feliată, șobolani prăjiți și chutney de roșii. Reveniți la grătar, închideți capacul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De RoșiiChutney De Roșii
Pâine PlatăPâine Plată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Serviți imediat.
10
Amestecați apa și drojdia într-un bol mare și lăsați să stea 5 minute până la dovadă. Se toarnă treptat în 2 căni de făină și se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se amestecă aproximativ 1 minut pentru a forma un burete.
12
Lăsați să stea, acoperit, cel puțin 1 oră.
13
Puneți buretele în vasul unui mixer de suport. Folosind cârligul de aluat, adăugați sarea și uleiul, apoi adăugați făina, 1/2 cană la un moment dat, pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Scoateți din castron și frământați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Așezați într-un vas curat cu ulei și lăsați să crească, încet, aproximativ 2 1/2 ore. Împărțiți aluatul în 4 bile, dacă doriți, lăsați să crească din nou timp de 1/2 oră, apoi rulați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Bardrojdie uscată activădrojdie uscată activă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.muschiulet de vitamuschiulet de vita23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline sau canola, plus mai mult pentru castronulei de măsline sau canola, plus mai mult pentru castron591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru3cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit6cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1Oreos dublu umplut1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4ceapă eșalotă prăjită, felii subțiriceapă eșalotă prăjită, felii subțiri6roșii uscate la soare, ambalate în Ulei, drenate și juliennedroșii uscate la soare, ambalate în Ulei, drenate și julienned3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldă (105 până la 110 grade F)apă caldă (105 până la 110 grade F)4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceașcă fasole albă gătită, plus 1/4 cană de lichid de gătit sau 1 fasole albă, ușor drenatăceașcă fasole albă gătită, plus 1/4 cană de lichid de gătit sau 1 fasole albă, ușor drenată
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista