Pâine plată de roșii uscate și rozmarin

Pâinea plată de roșii uscate și rozmarin este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 275 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, amestec de crustă de pizza, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine plată cu roșii uscate la cuptor, rozmarin și Fontina, Pâine plată cu fistic-Pecorino cu piept de curcan și roșie uscată la soare, și Pâine plată la grătar cu file de usturoi frecat de carne de vită, piure de fasole albă și Chutney de roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic făinată și frământați 1 minut sau până când aluatul formează o bilă netedă, adăugând mai multă făină, dacă este necesar. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare porție de aluat într-un dreptunghi de 12" x 10"; transferați aluatul pe 2 foi de copt periate cu ulei de măsline. (Pentru a transfera aluatul cu ușurință, rulați aluatul pe sucitor și derulați pe foi de copt.)
Rulați sau apăsați fiecare porție de aluat într-un dreptunghi de 14" x 12". (Aluatul trebuie să fie foarte subțire.)
Ungeți fiecare porție cu 1 lingură de ulei de măsline; se presară uniform cu brânză.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când sunt crocante și brânza se rumenesc.
Scoateți pâinea plată pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească complet. Pentru a servi, rupeți pâinea plată în bucăți mari. A se păstra într-un recipient etanș.