Pâine Pesto-Brânză La Grătar
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 311 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesto de busuioc, pâine, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine irlandeză cu sifon brânză la grătar cu Pesto, Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina, și Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foaia de 18x18 inci din folie rezistentă.
Tăiați pâinea pe jumătate pe lungime.
Întindeți fiecare jumătate cu pesto.
Așezați pâinea, laturile brânzei împreună, pe folie; înfășurați în siguranță folosind sigilii duble, permițând spațiu pentru expansiunea căldurii.
Când grătarul este încălzit, puneți pâinea învelită pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 10-12 minute, rotind si rotind ocazional, pana cand painea este calda si branza se topeste.
Desfaceți cu grijă pâinea pentru a permite aburului să scape. Separați pâinea în 2 jumătăți; tăiați fiecare în 6 bucăți.