Pâine Pecan De Afine
Cranberry Pecan pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, apă, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Pecan De Afine, Pâine de secară cu afine-pecan, și Pâine Rapidă Cu Afine-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C).
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți până când nucile încep să devină maronii aurii și devin parfumate, aproximativ 45 de minute. Urmăriți cu atenție nucile în timp ce se coc, deoarece ard rapid. Odată prăjite, puneți nucile deoparte să se răcească.
Acoperiți afinele cu apă fierbinte și lăsați să se înmoaie în timp ce faceți aluatul.
Amestecați făina universală și făina de pâine cu apa din vasul unui mixer de stand sau al unui bol de amestecare și combinați pentru a face un aluat dur. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Se amestecă starterul cu aluat și sarea și se frământă până când aluatul este neted și elastic, 3 până la 5 minute dacă se folosește mixerul cu suport sau 9 până la 11 minute cu mâna.
Scurgeți afinele și frământați-le în aluat, împreună cu nucile pecan. Frământați încă 1 sau 2 minute, pentru a le încorpora complet în aluat. Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, 4 până la 6 ore.
Nu loviți aluatul. Răzuiește aluatul crescut pe o suprafață de lucru ușor făinată și formează o pâine rotundă.
Se lasă să se odihnească 10 minute. Formați aluatul într-o pâine rotundă sau alungită, așezați pâinea pe o foaie de hârtie pergament, praf ușor cu făină și lăsați să crească până aproape că își dublează dimensiunea, încă 1 până la 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Dacă folosiți o piatră de copt sau pizza, lăsați-o să se încălzească în cuptor cu cel puțin 45 de minute înainte de coacere.
Ungeți partea superioară a pâinii cu apă și faceți tăieturi superficiale în pâine cu un cuțit ascuțit.
Așezați pâinea și hârtia pergament în cuptor, deasupra unei foi de copt sau a unei pietre și coaceți până se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută, 30 până la 35 de minute.
Scoateți pâinea într-un suport de răcire, periați cu unt topit și lăsați să se răcească cel puțin 1 oră înainte de feliere.