Pâine Mașină Fierbinte Cruce Chifle
Pâine mașină fierbinte cruce chifle este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Mașină Fierbinte Cruce Chifle, Pâine Mașină Fierbinte Cruce Spice Chifle, și Pâine Și Budincă De Unt Cu Cruce Fierbinte Cu Conținut Scăzut De Grăsimi!! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți 2 ouă în ceașcă de măsurare cu 2 căni.
Adăugați suficientă apă pentru a măsura 1 1/3 căni. Măsurați cu atenție, plasând amestecul de ouă și ingredientele rămase de COC, cu excepția stafidelor, 1 ou și apă rece în tigaia mașinii de pâine, în ordinea recomandată de producător.
Adăugați stafide la semnalul stafide / nuci sau cu 5 până la 10 minute înainte de sfârșitul ultimului ciclu de frământare.
Selectați aluat / ciclu Manual. Nu utilizați ciclul de întârziere. (Timpul Total va varia în funcție de aparat și setare.)
Scoateți aluatul din tigaie, folosind mâinile ușor făinoase. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute pe suprafața ușor făinată.
Ungeți foaia de prăjituri sau două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Împărțiți aluatul în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate în 8 bucăți egale. Formați fiecare piesă într-o minge netedă.
Așezați la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de prăjituri sau la 1 inch distanță în tigăi. Tăiați o formă de cruce în partea de sus a fiecărei mingi, folosind foarfece. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 40 de minute sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se bate ușor oul și apa rece; periați deasupra vârfurilor de chifle.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia de cookie-uri sau tigăi în raftul de răcire. Se răcește ușor.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de glazură până se omogenizează bine. Se amestecă lapte suplimentar, câte 1 linguriță, până se omogenizează și se întinde. Faceți o cruce deasupra fiecărui coc cu glazură.