Pâine la grătar și salată de roșii

Pâinea la grătar și salata de roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, pâine veche de o zi, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de roșii și pâine la grătar, Pâine la grătar și salată de roșii marinate, și Pâine la grătar și salată de roșii marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o cratiță mică la foc mediu și adăugați untul. Când este cam pe jumătate topit, aruncați usturoiul și gătiți timp de 3 până la 4 minute, permițând usturoiului să capete puțină culoare.
Scoateți de pe foc și periați acest amestec pe ambele părți ale fiecărei felii de pâine.
Ungeți rafturile pentru grătar. Preîncălziți grătarul folosind toate arzătoarele setate la înălțime și cu capacul închis timp de 10 până la 12 minute.
Așezați pâinea pe grătar, închideți capacul și gătiți, rotind o dată, până când este bine marcată. Atenție aici; în funcție de conținutul de umiditate al pâinii, acest lucru se poate întâmpla până la 2 minute (sau aproximativ 1 minut pe fiecare parte), dar de obicei durează aproximativ 4 minute.
Așezați roșiile pe grătar, închideți capacul și gătiți câteva minute pe fiecare parte.
Scoateți pâinea pe o tăietură, tăiați-o în cuburi de 3/4 inci și puneți-o într-un bol mare de amestecare.
Adăugați roșiile, ceapa, uleiul de măsline, oțetul, ierburile, sarea și piperul. Aruncați ușor cu mâinile pentru a combina. Gustați și reglați condimentele dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.