Pâine La Grătar Acoperită Cu Rucola, Brânză De Capră, Măsline Și Ceapă

Pâine La Grătar Acoperită Cu Rucola, Brânză De Capră, Măsline Și Ceapă
Pâine la grătar acoperit cu rucola, brânză de capră, măsline și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $9.84 pe portie. O porție conține 2898 calorii, 93G de proteine, și 52G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă, coajă de portocală, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pâine la grătar acoperită cu rucola, brânză de capră, măsline și ceapă, Rucola Cu Ceapă Roșie La Grătar Și Brânză De Capră Prăjită, și Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie.

Instrucțiuni

1
Se amestecă brânza și 4 lingurițe de coajă într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
3
Bateți 6 linguri de ulei, suc de portocale și 2 lingurițe de coajă de portocală într-un vas de sticlă de 13 x 9 x 2 inci. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Adăugați ceapă; întoarceți-vă la strat. Folosind spatula metalică, transferați ceapa la grătar și gătiți până când este fragedă și aurie, întorcând ocazional și păstrând ceapa intactă, aproximativ 10 minute. Întoarceți ceapa la pansament în vas; întoarceți-vă la strat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Periați restul de 3 linguri de ulei peste pâine. Grătiți până când pâinea este aurie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Întindeți amestecul de brânză peste pâinea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Adăugați rucola la pansament; aruncați pentru a acoperi. Pâine de brânză de top cu rucola, ceapă și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista