Pâine La Grătar Acoperită Cu Rucola, Brânză De Capră, Măsline Și Ceapă
Pâine la grătar acoperit cu rucola, brânză de capră, măsline și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $9.84 pe portie. O porție conține 2898 calorii, 93G de proteine, și 52G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ceapă, coajă de portocală, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pâine la grătar acoperită cu rucola, brânză de capră, măsline și ceapă, Rucola Cu Ceapă Roșie La Grătar Și Brânză De Capră Prăjită, și Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza și 4 lingurițe de coajă într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți 6 linguri de ulei, suc de portocale și 2 lingurițe de coajă de portocală într-un vas de sticlă de 13 x 9 x 2 inci. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Adăugați ceapă; întoarceți-vă la strat. Folosind spatula metalică, transferați ceapa la grătar și gătiți până când este fragedă și aurie, întorcând ocazional și păstrând ceapa intactă, aproximativ 10 minute. Întoarceți ceapa la pansament în vas; întoarceți-vă la strat. Pune deoparte.
Periați restul de 3 linguri de ulei peste pâine. Grătiți până când pâinea este aurie, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Întindeți amestecul de brânză peste pâinea caldă.
Adăugați rucola la pansament; aruncați pentru a acoperi. Pâine de brânză de top cu rucola, ceapă și măsline.