Pâinea jamaicană de nucă de cocos ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, ou, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați TOTO Jamaican-Tort De Nucă De Cocos Din Caraibe, Jamaican smuci Tri-Tip cu orez de nucă de cocos-Scallion, și Pâine Jamaicană Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare. Procesați nuca de cocos și apa într-un robot de bucătărie sau blender până se rumenesc fin; adăugați ou și procesați. Se amestecă amestecul de nucă de cocos și untul în amestecul de făină doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Se toarnă într - o pâine ușor unsă de 9 x 5 inci căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
4
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți pâinea din tigaie. Se răcește complet pe grătar.