Pâine irlandeză cu sifon și unt de whisky

Pâinea irlandeză de sodă și untul de whisky este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 438 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 9 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Un amestec de whisky, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez, Pâine Irlandeză Cu Sodă Și Unt De Bere Cu Muștar De Miere, și Somon afumat pe pâine irlandeză cu sifon cu unt de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați stafidele într-un castron mic; se toarnă whisky și se lasă să se înmoaie peste noapte.
A doua zi, scurgeți stafidele și rezervați restul de whisky.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o caserolă de 2 litri.
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Se amestecă stafidele scurse, coaja de portocală și semințele de chimen în ingrediente uscate.
Bateți în zară și 1/4 cană de unt topit pentru a face un aluat gros.
Transferați aluatul în caserola pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Bateți 1/2 cană de unt într-un castron până devine pufos; bateți în whisky rezervat, câte 1 linguriță, după gust.
Se servește cu pâine de sodă.