Pâinea integrală din semințe de grâu este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1824 calorii, 53G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Un amestec de melasă, ouă, semințe de floarea soarelui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ 100% Pâine Integrală De Grâu Și Semințe, Pâine Integrală Din Semințe De Grâu, și Pâine De Grâu Din Semințe De Fenicul.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună 1/2 cană de apă și mere într-un castron mic. Se dizolvă drojdia în amestec, se lasă să stea până devine cremoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă amestecul de drojdie într-un castron mare cu 3 1/2 căni de apă caldă, miere, melasă, ulei vegetal, suc de lămâie și ouă; se amestecă împreună pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Suc De Lămâie
Melasă
Miere
Apă
Drojdie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron separat, combinați făina integrală de grâu, semințele de in, semințele de floarea soarelui, grâul crăpat și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de drojdie până se formează un aluat neted. Frământați pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Semințe De Floarea Soarelui
Grâu Crăpat
Semințe De In
Aluat
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se pune într-un vas ușor uns și se acoperă; se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ungeți ușor patru tigăi de pâine de 9x5 inch. Puneți aluatul, formați-l în pâini și puneți-l în tigăi. Se lasă să crească în tigăi până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când pâinile sună goale atunci când sunt scoase din tigaie și bătute pe fund.