Pâine Integrală De Grâu I
Pâine integrală de grâu i necesită în jur 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 176 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, făină de pâine, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, 100% pâine integrală de grâu - pâine atta / pâine integrală de grâu, și Pâine integrală cu germeni de grâu și secară.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de două litri, combinați grâul crăpat, sarea și 3/4 cană de apă. Gatiti pana cand graul crapat este moale si apa este absorbita.
Adăugați melasă sau miere, untură și 1 1/2 căni de apă la grâul crăpat.
Se încălzește sau se răcește până când temperatura este de 125 grade F (50 grade C).
Combinați făina integrală de grâu și drojdia într-un bol mare de amestecare.
Adăugați amestecul de grâu crăpat; bate cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde, răzuire castron. Bateți cu 3 minute mai mult la viteză mare. Se amestecă suficientă făină pentru toate scopurile pentru a face un aluat rigid.
Frământați pe o placă acoperită cu făină, acoperită cu pânză, până când aluatul este neted și elastic, 8 până la 10 minute. Împărțiți și formați în 2 pâini; rulați strâns pentru a preveni formarea buzunarelor de aer în timp ce vă ridicați.
Așezați în două tigăi de pâine unse de 9 x 5 inch. Acoperiți cu o cârpă curată. Se lasă să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute. Acoperiți pâinea cu folie de aluminiu și continuați să coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți pâinea în grătar pentru a se răci.
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.