Pâine Focaccia vegană cu usturoi și rozmarin

Pâine Focaccia vegană cu usturoi și rozmarin
Pâinea Focaccia vegană cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 116 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free necesită drojdie activă, făină nealbită, rozmarin și usturoi. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine Focaccia Rozmarin-Usturoi, Pâine Focaccia Cu Rozmarin Cu Usturoi Prăjit, și Pâine Focaccia italiană cu ulei de măsline, rozmarin și usturoi.

Instrucțiuni

1
Se toarnă drojdia în apa caldă și se lasă să se dizolve timp de 5 până la 10 minute. Se amestecă zahărul și două linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați făinurile și sarea. Lucrați amestecul de drojdie folosind mâinile, apoi întoarceți-vă pe o placă bine făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Frământați 5 minute, adăugând făină suplimentară dacă aluatul este prea lipicios. Se modelează într-o rundă și se rulează într-un cerc cu un diametru de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați pe o foaie de copt unsă și făinată, acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să crească într-un loc cald timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Când aluatul a terminat de crescut, apăsați găuri puțin adânci în suprafața sa cu degetele, la intervale uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Presărați uniform restul de 2 linguri de ulei de măsline deasupra, urmate de usturoi, sare grosieră și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8
Coaceți focaccia timp de 20 până la 25 de minute sau până când pâinea este aurie deasupra și sună goală când este bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți cald, tăiați în pene sau pur și simplu puneți-i pe toți să rupă bucăți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Focaccia. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții14
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista