Pâine Din Semințe Din Africa De Sud

Pâine Din Semințe Din Africa De Sud
Reteta pâine din semințe din Africa de Sud este gata în aproximativ 2 ore și 3 minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1242 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie, tărâțe de grâu, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pâine De Făină (Pâine De Porumb Dulce Din Africa De Sud) # SundaySupper, Africa De Sud Sambal, și Budinca Din Africa De Sud.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fairview Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 3 m.
Porții2
Scor De Sănătate88
Revista