Pâine De Șuncă I
Ham Loaf s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 442 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, piper măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 329 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați șunca, carnea de porc, ouăle, pesmetul, laptele evaporat, sarea și piperul negru măcinat.
Se amestecă bine și se formează într-o pâine.
Așezați pâinea într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 90 de minute.
În timp ce pâinea se coace, combinați zahărul brun, pudra de muștar și oțetul.
Se amestecă bine și se toarnă peste pâine în ultimele 15 minute de coacere.