Pâine De Usturoi Cu Ceapă Cremoasă

Pâine De Usturoi Cu Ceapă Cremoasă
Cremos ceapa usturoi pâine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine ONU, ceapă verde, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapă Caramelizată Cremoasă Și Baie De Usturoi Prăjită, Cremă prăjită de usturoi și ceapă, și Pâine cremoasă și sos de ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, untul, parmezanul și praful de usturoi până se omogenizează. Bateți în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se întinde pe părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Așezați pe o foaie de copt ung.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Broil 4 în. de la căldură timp de 3-4 minute sau până se rumenesc ușor.
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista