Pâine De Somon Senzațională

Pâine De Somon Senzațională
Pâine de somon senzațional ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 130 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți de sare, ceapă, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare includ Somon Condimentat Senzațional, Pâine De Somon, și Pâine de somon pentru 2.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună somonul, biscuiții, oul, ardeiul gras și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pentru LegarePentru Legare
SomonSomon
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă laptele, sosul Worcestershire și ardeiul iute. Se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Piper NegruPiper Negru
Ardei IuteArdei Iute
LapteLapte
4
Se amestecă bine cu mâinile, și răspândirea în vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când partea de sus este maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Tăiați în pătrate pentru a servi.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista