Pâine de sodă cu stafide înmuiate în Port
Pâine Soda cu stafide îmbibată-Port ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 430 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stafide, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pâine irlandeză cu sifon cu stafide îmbibate cu coniac, Pâine irlandeză cu stafide, și Pâine irlandeză cu stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F.
Puneți portul și stafidele într-un vas cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut; scoateți din cuptorul cu microunde și amestecați, apoi cuptorul cu microunde până la abur fierbinte, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Scoateți din cuptorul cu microunde și lăsați să se odihnească pe tejghea.
Într-un castron mare amestecați făina, zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu. Folosind degetele, amestecați 5 linguri de unt în amestec de făină până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Într-un castron mediu, bateți oul și Zara împreună până se omogenizează. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați amestecul de zară.
Scurgeți stafidele și adăugați-le bine. Folosind o lingură de lemn, amestecați până se formează un aluat umed.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați timp de două minute. Formați aluatul într-o rundă de 10 inci. Ungeți o foaie de copt folosind untul rămas.
Așezați rotund pe foaia de copt și praf cu făină, apoi folosind un cuțit ascuțit sau un cuțit de pâine zimțat, faceți un 'X' peste partea superioară a pâinii.
Coaceți până când pâinea cu sodă se rumeneste și se gătește, aproximativ 25 de minute. Se lasă să se odihnească cu cel puțin 5 minute înainte de feliere și servire.