Pâine de sodă cu ciocolată neagră și coajă de portocală confiată
Pâine sifon cu ciocolata neagra si coaja de portocala confiate ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 518 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de portocală confiată, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata, și Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. Linia de coacere cu hârtie pergament; pergament de unt.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă ciocolata și coaja de portocală.
Bateți zeama și oul într-un castron mediu pentru a amesteca; adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă doar până se încorporează.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru înmuiată și frământați ușor până când aluatul se reunește, aproximativ 5 Rotații. Formați aluatul într-o rundă cu diametrul de 6 1/2 inci, înălțime de aproximativ 2 până la 2 1/2 inci.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fante adânci de 1 inch, lungi de 3 inci în partea de sus a pâinii, formând modelul sunburst.
Coaceți pâinea până când este bine rumenită și foarte fermă atunci când este presată și testerul introdus în centru iese curat, întorcând foaia de copt la jumătatea coacerii, aproximativ 1 oră 10 minute în total.
Transferați pâinea în raft și răciți complet, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.)