Pâine de secară Suedeză II

Pâine de secară Suedeză II
Nevoie de un pâine vegetariană? Pâinea de secară Suedeză II ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 2783 calorii, 64G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.24 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Dacă aveți la îndemână miere, făină, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd), și Pâine De Secară Suedeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apa caldă (110 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Se toarnă apa fierbinte într-un bol mare de amestecare, se adaugă mierea, sarea, zahărul, coaja de portocală, semințele de caras și untul; se amestecă scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se lasă să se răcească până la călduță.
5
Combinați amestecul de drojdie cu amestecul de portocale de miere. Se amestecă făina de secară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Se amestecă făina de pâine, 1/2 cană la un moment dat, până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu un prosop umed și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră. Între timp, ungeți ușor trei tigăi de pâine de 9x5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în trei bucăți egale. Formați fiecare bucată într-o pâine și puneți-o în tigăi pregătite. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 40 până la 50 de minute sau până când partea superioară a pâinilor este aurie și fundul sună gol când este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista