Pâine De Secară Din Lumea Veche
Pâinea de secară din Lumea Veche este o vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, zară, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Pâine De Secară Din Lumea Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni din făina universală, piureul de cartofi (uscat), zahărul brun, sarea, 3/4 linguriță de semințe de chimen și drojdia. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți zeama, apa și uleiul la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte cald (120F până la 54°); se amestecă în amestecul de cartofi până se omogenizează. Se amestecă făina de secară și suficientă făină universală rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 8 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Dacă utilizați drojdie cu acțiune rapidă, nu lăsați să crească 1 oră; acoperiți și lăsați să se odihnească pe suprafața făinoasă 10 minute.)
Ungeți foaia mare de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit; se presară cu făină de porumb.
Rulați aluatul în frânghie, aproximativ 3 inci grosime și 25 inci lungime. Ondulați aluatul în formă de bobină; tuck se termină sub.
Așezați pe foaia cookie. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Încălziți cuptorul la 204°.
Periați apa peste aluat; presărați cu făină de porumb și semințe suplimentare de chimen.
Coaceți 23 până la 28 de minute sau până când pâinea este maro aurie și sună goală când este bătută.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.