Pâine De Secară De Bere Brună

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de secară cu bere brună. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină de secară măcinată cu piatră, drojdie, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana se rumeneste. Mișto.
Se dizolvă 1/8 linguriță de zahăr și drojdie în bere caldă; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă iaurtul, oțetul, semințele de chimen și sarea.
Adăugați restul de 1 linguriță de zahăr și ou; se amestecă cu un tel până se combină.
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 1/2 căni de făină universală și făină de secară în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Se amestecă amestecul de ceapă. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Formați aluatul într-o pâine ovală de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați pâinea pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acoperiți ușor suprafața pâinii cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să crească 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați 1 linguriță de apă și albuș de ou într-un castron mic. Periați ușor amestecul de albuș de ou pe suprafața pâinii.
Coaceți la 400 timp de 28 de minute sau până când pâinea devine maro aurie și sună goală atunci când este bătută și lăsați să se răcească pe o grătar.