Pâine de secară cu melasă și chimen
Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 198 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. 55 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Mașină De Pâine Pâine Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina de secară, apa și 1/4 linguriță de drojdie în vasul mixerului standului. Se amestecă pentru a se combina, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea timp de 8 până la 12 ore la temperatura camerei.
A doua zi, adăugați restul de drojdie, făina de pâine, sarea și melasa. Frământați cu cârligul de pâine până când aluatul este neted și elastic. Ar trebui să fie lipicios, dar nu lipicios sau lipicios. Dacă aluatul este încă foarte lipicios, adăugați mai multă făină de pâine, după cum este necesar.
Adăugați uleiul de măsline și semințele de chimen și frământați până când ambele sunt încorporate și bine distribuite.
Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu o cantitate mică de ulei de măsline și readuceți-l în castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Făinați suprafața de lucru și așezați grătarul cuptorului în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați o foaie un pergament pe o foaie de copt sau presărați cu făină de porumb.
Întoarceți aluatul și frământați-l scurt. Formați-o într-o formă ovală lungă, sigilați cusătura de jos și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Presărați aluatul cu făină de orez (de preferință) sau făină de grâu. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 40 de minute.
Când aluatul a crescut, Descoperiți-l, tăiați-l de mai multe ori în diagonală și coaceți la 350 km f, până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.
Lăsați pâinea să se răcească complet pe un raft înainte de a o felia.