Pâine De Roșii De Grădină

Pâine De Roșii De Grădină
Pâinea de roșii de grădină este o vegan rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, semințe de dovleac, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Compot De Roșii De Grădină, și Salată de roșii de grădină.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer în picioare sau al unui alt castron mare, presărați drojdia peste 1/4 cană caldă (100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
4
Între timp, clătiți și miezuri roșiile; tăiați fiecare în jumătate transversal. Strângeți sucul și semințele într-un castron; tăiați roșiile în bucăți de 1/2 inch. Ai nevoie de 1/4 cană suc cu semințe (dacă ai mai puțin de 1/4 cană, adaugă apă pentru a compensa diferența; dacă ai mai mult, aruncă în plus) și 3 1/2 cană bucăți de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați biga, roșii și suc, pastă de roșii, pătrunjel, salvie, usturoi, cimbru, piper, făină integrală de grâu, 2 căni de făină de pâine și sare în amestecul de drojdie. Bateți cu atașamentul paletei la viteză mică sau amestecați cu o lingură grea, până se omogenizează bine. Bateți sau amestecați treptat încă 1 1/2 căni de făină de pâine, 1/4 cană odată, până când amestecul formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Treceți la un cârlig de aluat și bateți cu viteză medie până când aluatul este neted și elastic și trage curat de părțile laterale ale bolului, dar este încă ușor lipicios, 6 până la 8 minute; sau răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată și frământați cu mâna până când este neted și elastic, dar încă ușor lipicios, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați semințele de dovleac și floarea soarelui și bateți cu cârligul de aluat sau frământați cu mâna doar până se încorporează (după ce amestecați cu mâna, puneți aluatul într-un castron).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Acoperiți vasul cu folie de plastic; lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează, 2 până la 2 1/2 ore. Loviți cu mâna pentru a expulza aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Acoperiți din nou aluatul cu folie de plastic și lăsați să crească din nou până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore. Sau pentru o creștere lentă, răciți cel puțin 8 și până la 12 ore; lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Răzuiește aluatul pe o scândură bine făinată și frământă scurt pentru a expulza aerul. Împărțiți în jumătate. Cu mâinile ușor făinoase, adunați fiecare jumătate într-o bilă, apoi întindeți și trageți marginile sub pentru a forma o bilă rotundă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Așezați pâinile pe o suprafață bine făinată, pudrați ușor cu făină, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când sunt ușor umflate și țineți amprenta unui deget când este apăsat ușor, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
12
Presărați generos o foaie de copt de 13 x 17 inci cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Transferați pâinile, pe rând, pe foaie, distanțându-se între 2 și 3 inci. Cu un cuțit ascuțit, tăiați un X adânc de 1 inch deasupra fiecărei pâini.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Așezați foaia pe raft în treimea inferioară a unui cuptor obișnuit sau cu convecție de 450.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Sau, dacă utilizați o piatră de copt, glisați ușor marginea foii de copt acoperite cu făină de porumb sub o pâine și ridicați-o pe capătul foii. Slash ca regia de mai sus, apoi glisați ușor pâine pe o parte de piatră în cuptor, lăsând loc pentru a doua pâine. Repetați pentru a tăia și transfera A doua pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Pulverizați 3 până la 4 stropi de apă pe podeaua sau părțile laterale ale cuptorului, având grijă să nu pulverizați lângă elementul de încălzire sau bec, apoi închideți rapid ușa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Coaceți pâinea, pulverizând încă de două ori la intervale de 5 minute în primele 10 minute de coacere, până când crusta este bine rumenită, 35 până la 45 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Transferați pâinile într-un raft pentru a se răci cel puțin 1 oră. A se păstra în pungi de hârtie la temperatura camerei până la 2 zile. Pentru a recriza crusta, așezați pâinile direct pe un raft într-un cuptor de 400 și coaceți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Biga: într-un castron, presărați 1/4 linguriță drojdie uscată activă peste 1/4 cană caldă (100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
21
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
22
Adăugați 1/2 cană de apă rece. Cu o lingură de lemn, amestecați 1 1/2 căni de făină de pâine până când amestecul formează un aluat moale. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
23
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare, aproximativ 1 oră.
24
Scurtătură: fără biga, rețetele noastre produc încă pâini grozave. În rețeta de bază, creșteți drojdia cu 1 1/4 lingurițe, făina de pâine cu 1 1/2 căni și apa cu 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate18
Revista