Pâine De Porumb Jalapeno

Pâine De Porumb Jalapeno
Pâinea de porumb Jalapeno este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți porumb, unt, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine De Porumb Jalapeno, Jalape Olifto Pâine De Porumb, și Pâine De Porumb Jalapeno Umed.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Mutați un suport pentru cuptor în poziția centrală din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă porumb în stil cremă, făină de porumb, lapte bătut, ulei de porumb, brânză Cheddar, ouă, ardei jalapeno, sare și bicarbonat de sodiu într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Ulei De PorumbUlei De Porumb
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Puneți untul într-un vas de copt pătrat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Topiți untul în cuptorul preîncălzit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se toarnă aluatul de pâine de porumb în vasul de copt peste untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-var și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista