Pâine De Ovăz-Melasă
Pâinea cu fulgi de ovăz-melasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă face 14 porții cu 130 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Pâine Cu Melasă De Ovăz, Pâine Cu Melasă De Ovăz, și pâine cu melasă de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare.
Adăugați melasă; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu cuțitul.
Combinați 1 cană de făină, ovăz, ulei și sare.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie, amestecând pentru a forma un aluat moale. Adăugați treptat făina rămasă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 2 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; așezați pe o suprafață ușor făinată. Frământați de aproximativ 10 ori; rulați într-un dreptunghi de 12 x 7 inci.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o parte scurt, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți; lăsați să crească 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când pâinea este rumenită și sună goală la atingere.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.