Pâine De Ovăz-Melasă

Pâine De Ovăz-Melasă
Pâinea cu fulgi de ovăz-melasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Această rețetă face 14 porții cu 130 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Pâine Cu Melasă De Ovăz, Pâine Cu Melasă De Ovăz, și pâine cu melasă de ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați melasă; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 1 cană de făină, ovăz, ulei și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie, amestecând pentru a forma un aluat moale. Adăugați treptat făina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți aluatul în jos; așezați pe o suprafață ușor făinată. Frământați de aproximativ 10 ori; rulați într-un dreptunghi de 12 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
8
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o parte scurt, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Așezați rola, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți; lăsați să crească 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când pâinea este rumenită și sună goală la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista