Pâine De Ovăz De Floarea Soarelui

Pâine De Ovăz De Floarea Soarelui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de ovăz de floarea soarelui. Această rețetă servește 32 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine integrală de floarea-soarelui de grâu (pentru mașina de pâine), Pâine Mașină Fulgi De Ovăz-Floarea-Soarelui-Pâine De Semințe, și Pâine Mașină Fulgi De Ovăz-Floarea-Soarelui Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină universală, 3/4 cană de ovăz, zahăr, nuci, sâmburi de floarea soarelui, drojdie și sare. Intr-o cratita mica, incalziti apa, uleiul, Zara si mierea pana la 120 -130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați la ingredientele uscate; bateți până se amestecă bine. Bateți în 1 ou până se omogenizează. Amestecați făina integrală de grâu și suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un bol uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în jumătate; formați în pâini rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
6
Presărați 2 linguri de ovăz pe o foaie de copt unsă; așezați pâini peste ovăz. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Bateți oul rămas și apa rece; periați peste pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se presară cu ovăzul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
9
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista