Pâinea de nucă de dovlecel ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 302 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecelul, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Dovlecei Cu Ciocolată Și Nucă, Zucchini Nuc Ciocolata Chip Pâine, și Naptime Chef pâine dovlecel favorit (sau brioșe dovlecel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Într-un castron mare, bateți ouăle. Bateți treptat zahărul, apoi uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină alternativ cu dovlecelul în amestecul de ouă. Se amestecă stafidele, nucile și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Stafide
Vanilie
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Se toarnă aluatul în două tigăi de pâine unse și ușor făinoase de 9 x 5 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se lasă să se răcească 10 minute în tigaie, apoi se întoarce pe rafturi pentru a se răci complet. Pentru a îngheța, înfășurați pâinile în folie de plastic, apoi înfășurați în hârtie congelatoare grea. Va păstra pe termen nelimitat.