Pâine de măsline și usturoi Kalamata

Pâine de măsline și usturoi Kalamata
Kalamatan de măsline și usturoi pâine ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, sare neiodată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cu Usturoi De Măsline Kalamatan, Salată de Tunan și anghinare pe pâine de măsline Kalamatan cu brânză Provolone și ierburi proaspete și usturoi Aioli, și Pâine De Măsline Kalamatan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu se dizolvă zahărul în 1/2 cană de apă caldă. Pentru a dovedi drojdia, amestecați drojdia și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 105 grade F (40 grade C). Încălziți un vas sigur pentru cuptor în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
3
Așezați făina în vasul robotului de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Adăugați sare și pulsați câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
5
Porniți procesorul de alimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Turnați drojdia dovedită în făină prin gaură. Adăugați imediat 3/4 cană suplimentară de apă caldă, apoi uleiul de măsline. Procesați timp de aproximativ 1 minut sau până când bila de aluat curăță părțile laterale ale bolului procesorului. Dacă aluatul este prea umed, adăugați puțină făină prin blat în timpul procesării sau, dacă este prea uscat, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Opriți robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Scoateți capacul și transferați aluatul în vasul încălzit. Acoperiți cu o farfurie sau folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
9
Lăsați să crească 1/2 oră într-un loc cald.
10
Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat și măslinele tocate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Odată ce aluatul a crescut, transferați aluatul pe o placă ușor făinată. Faceți o indentare în aluat și puneți amestecul de măsline în interior. Frământați aluatul de 10 ori. Cea mai mare parte a amestecului trebuie să rămână în mijlocul aluatului. Formați aluatul într-o formă de bușteni sau pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
MăslineMăsline
12
Presărați făină de porumb pe foaia de copt unsă și așezați pâinea deasupra. Rotiți cuptorul la 150 de grade F (65 de grade C) timp de 2 minute și apoi opriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
13
Lăsați aluatul să crească în cuptorul cald timp de 1/2 oră sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți pâinea și creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Coaceți pâinea la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista