Pâine de măsline și usturoi Kalamata
Kalamatan de măsline și usturoi pâine ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 301 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, sare neiodată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cu Usturoi De Măsline Kalamatan, Salată de Tunan și anghinare pe pâine de măsline Kalamatan cu brânză Provolone și ierburi proaspete și usturoi Aioli, și Pâine De Măsline Kalamatan.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu se dizolvă zahărul în 1/2 cană de apă caldă. Pentru a dovedi drojdia, amestecați drojdia și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute într-un loc cald.
Preîncălziți cuptorul la 105 grade F (40 grade C). Încălziți un vas sigur pentru cuptor în cuptor.
Așezați făina în vasul robotului de bucătărie.
Adăugați sare și pulsați câteva secunde.
Porniți procesorul de alimente.
Turnați drojdia dovedită în făină prin gaură. Adăugați imediat 3/4 cană suplimentară de apă caldă, apoi uleiul de măsline. Procesați timp de aproximativ 1 minut sau până când bila de aluat curăță părțile laterale ale bolului procesorului. Dacă aluatul este prea umed, adăugați puțină făină prin blat în timpul procesării sau, dacă este prea uscat, adăugați puțină apă.
Opriți robotul de bucătărie.
Scoateți capacul și transferați aluatul în vasul încălzit. Acoperiți cu o farfurie sau folie de plastic.
Lăsați să crească 1/2 oră într-un loc cald.
Într-un castron mic, combinați usturoiul tocat și măslinele tocate. Pune deoparte.
Odată ce aluatul a crescut, transferați aluatul pe o placă ușor făinată. Faceți o indentare în aluat și puneți amestecul de măsline în interior. Frământați aluatul de 10 ori. Cea mai mare parte a amestecului trebuie să rămână în mijlocul aluatului. Formați aluatul într-o formă de bușteni sau pâine rotundă.
Presărați făină de porumb pe foaia de copt unsă și așezați pâinea deasupra. Rotiți cuptorul la 150 de grade F (65 de grade C) timp de 2 minute și apoi opriți.
Lăsați aluatul să crească în cuptorul cald timp de 1/2 oră sau până când este ușor și pufos.
Scoateți pâinea și creșteți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți pâinea la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută.
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de sârmă.