Pâine De Morcovi
Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 157 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Morcovi, Pâine Cu Nuci De Morcov, și Pâine De Morcovi Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gatiti morcovul in apa clocotita 15 minute sau pana cand se inmoaie; se scurge.
Puneți morcovul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina integrală de grâu și următoarele 6 ingrediente (prin cuișoare) într-un castron mare.
Combinați morcovul, zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin albusul de ou) într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de morcovi în amestecul de făină, amestecând doar până se combină.
Se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește pâinea în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Tăiați pâinea în 12 felii.