Pâine De Lămâie Minunată
Lovely Lemon Loaf ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 415 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, extract de vanilan, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Minunată Cu Bezea Cu Lămâie, Lumina-dar-minunat lamaie & salvie roasties, și Pâine de semințe de mac de lămâie cu glazură de lămâie de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci, apoi aliniați-o cu o foaie lungă de pergament sau hârtie de ceară de 18 inci (lăsând capetele să atârne pe laturile lungi ale tigaiei). Pergament de unt.
Folosind un mixer electric, unt de cremă, 1 1/2 căni de zahăr și coajă de lămâie la viteză mare timp de 5 minute.
Adăugați ouă și gălbenuș pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în lapte, 2 lingurițe. suc de lămâie, extract de vanilie, praf de copt și sare la viteză medie.
Se amestecă făina la viteză mică până când aluatul este neted. Răzuiți aluatul în tigaie, top neted și coaceți până când un tester iese curat, aproximativ 1 oră.
Între timp, faceți glazură: într-un castron mic, bateți restul de 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de suc de lămâie până se dizolvă zahărul.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi apucați hârtia pergament pe părțile laterale pentru a transfera tortul într-un suport. Înțepați vârful tortului peste tot cu o scobitoare.
Periați un sfert de glazură pe pâine; lăsați să stea 5 minute. Repetați de două ori (rezervând ultimul sfert de glazură) și apoi lăsați tortul să se răcească complet.
Scoateți tortul din hârtie și așezați-l pe un platou.
Ungeți blatul cu glazura rămasă. Cerneti zaharul cofetarilor deasupra, daca doriti.