Pâine De Lămâie Minunată

Pâine De Lămâie Minunată
Lovely Lemon Loaf ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 415 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, extract de vanilan, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Minunată Cu Bezea Cu Lămâie, Lumina-dar-minunat lamaie & salvie roasties, și Pâine de semințe de mac de lămâie cu glazură de lămâie de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci, apoi aliniați-o cu o foaie lungă de pergament sau hârtie de ceară de 18 inci (lăsând capetele să atârne pe laturile lungi ale tigaiei). Pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Folosind un mixer electric, unt de cremă, 1 1/2 căni de zahăr și coajă de lămâie la viteză mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ouă și gălbenuș pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în lapte, 2 lingurițe. suc de lămâie, extract de vanilie, praf de copt și sare la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Se amestecă făina la viteză mică până când aluatul este neted. Răzuiți aluatul în tigaie, top neted și coaceți până când un tester iese curat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Între timp, faceți glazură: într-un castron mic, bateți restul de 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană de suc de lămâie până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi apucați hârtia pergament pe părțile laterale pentru a transfera tortul într-un suport. Înțepați vârful tortului peste tot cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
ScobitoriScobitori
TigaieTigaie
7
Periați un sfert de glazură pe pâine; lăsați să stea 5 minute. Repetați de două ori (rezervând ultimul sfert de glazură) și apoi lăsați tortul să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Scoateți tortul din hârtie și așezați-l pe un platou.
9
Ungeți blatul cu glazura rămasă. Cerneti zaharul cofetarilor deasupra, daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista