Pâine de grâu integral
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, pâinea de grâu integrală ar putea fi o rețetă super lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 64. O porție conține 73 de calorii , 3 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine foarte prietenoasă cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, lapte praf degresat, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 29% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Simply Amazing Scorțișoară Swirl Wheat Bread , Almost Whole Wheat Bread și Melass Whole Wheat Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și zahărul în 1/2 cană apă caldă; se lasa sa stea 5 minute.
Se adauga laptele praf, uleiul, mierea, sarea si apa ramasa. Bate timp de 1 minut.
Adăugați 4 căni de făină; bate la viteza medie timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Pentru aluatul de grau integral, intr-un castron mare, dizolvati drojdia si zaharul in 1/2 cana apa calduta; se lasa sa stea 5 minute.
Se adauga laptele praf, uleiul, mierea, sarea si apa ramasa. Bate timp de 1 minut.
Adăugați făină integrală. Bateți la mediu timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și ungeți la loc cald, aproximativ 1 oră.
Loviți fiecare aluat; împărțiți în sferturi.
Rulați o porție albă și o porție de grâu integral în 14 inchi. x 10 inchi. dreptunghiuri.
Peste aluatul alb se pune aluatul de grau integral; roll up jelly-roll stil. Ciupiți capetele pentru a le sigila și a le introduce dedesubt. Repetați cu aluatul rămas.
Puneți în patru unse 9 inchi. x 5 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci.