Pâine De Grâu Cu Semințe Triple
Pâinea de grâu cu semințe Triple ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 111 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdie cu acțiune rapidă, semințe de mac, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Integrală Triplă Bogată, Pâine De Banane Cu Boabe Triple De Grâu Integral, și 100% Pâine Integrală De Grâu Și Semințe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni din făina universală, zahărul, sarea, 1 1/2 lingurițe semințe de mac, 1 1/2 lingurițe semințe de susan, 1 linguriță semințe de fenicul și drojdia. În cratița de 1 litru, încălziți apa și untul la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte cald (120F până la 54°); se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă restul de făină universală și suficientă făină integrală de grâu pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 8 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Dacă utilizați drojdie cu acțiune rapidă, nu lăsați să crească 1 oră; acoperiți și lăsați să se odihnească pe suprafața făinoasă 10 minute.)
Ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit.
Rulați aluatul în frânghie, de aproximativ 20 de centimetri lungime.
Așezați pe foaia cookie. Ondulați fiecare capăt al frânghiei în direcția opusă pentru a forma o formă "s" înfășurată. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 40 de minute sau până aproape dublu.
Încălziți cuptorul la 191°.
Periați albușul de ou peste aluat; presărați cu 1 linguriță fiecare sămânță de mac, semințe de susan și semințe de fenicul.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când pâinea este maro aurie și sună goală când este bătută.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.