Pâine de dovlecel cu mere
Pâinea cu dovlecel cu mere este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 12 porții. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 197 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Taste of Home necesită mâncare pentru copii cu mere, unt, bicarbonat de sodiu și scorțișoară măcinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tortul Skinny Zucchini-Apple Loaf Cake, Like No Other Zucchini Loaf și Zucchini Loaf.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea.
Scurge merele, rezervând sucul. Într-un alt castron, bateți oul, uleiul și sucul rezervat. Se amestecă ingredientele uscate doar până se omogenizează. Puneți dovleceii și mere până se umezesc.
Se toarnă într-un 8-in. x 4 inchi. tavă de pâine acoperită cu spray de gătit.
Combinați ingredientele pentru topping; se presara deasupra.
Se coace la 350° timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.